Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Films

Kerstfilms – Vijfmaal Netflix

Wat doe jij op en rond de feestdagen? Lekker een filmpje pakken? Wij hebben vijf tips voor een avond of middag netflixen.

Puff: Wonders of the Reef

Een babykogelvis reist door een wonderlijke, microwereld vol fantastische wezens terwijl hij een onderkomen zoek op het Great Barrier Reef. De docu geeft een beeld van het ecosysteem van het koraalrif vanuit het perspectief van de vis.

Last Breath

Je bent als beroepsduiker op de bodem van de zee aan het werk als je opeens geen lucht en warmte meer krijgt aangevoerd vanaf de oppervlakte en communicatie niet langer mogelijk is. Het waargebeurde verhaal van Chris Lemons. Vergeet tijdens het kijken niet adem te halen. En kijk na de documentaire ook deze presentatie die Chris eerder dit jaar gaf tijdens een mini-event van Wij Duiken Veilig.

Sharkdog

Speciaal voor de kids!
Half haai, half hond met een groot hart en een buikje vol vissticks! Sharkdog kan samen met zijn mensenvriend Max elk maf en chaotisch avontuur aan. Nederlands gesproken op Netflix!

My Octopus Teacher

Als je deze film die een Oscar in de wacht sleepte, nog niet hebt gezien, dan is dit het moment. Een freediver sluit vriendschap met een octopus in een Zuid-Afrikaans kelpwoud. Een mooie verhaal in een prachtige onderwaterwereld.

Seaspiracy

Seaspiracy is een documentaire uit 2021 over de impact van de visserij op het milieu, geregisseerd door en met als hoofdrolspeler Ali Tabrizi, een Britse filmmaker.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief