Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

John Landa – Zo’n schitterende duik

Locatie Bergse diepsluis

Elke duik is voor Duikreporter John genieten. Maar deze weer net iets meer dan de vorige. Kijk maar naar de film!

Gisteren 2 duiken gemaakt met de club, de duiken stelde niet veel voor weinig interessant leven en de foto’s waren ook prut maar het was reuze gezellig met de mannen onder elkaar.

Vandaag weer een duik met Lia en wat voor een duik eentje met schitterend zicht, we waren op zoek naar een roze dahlia die ergens rechts verstopt zat helaas hebben we hem niet gevonden maar de zoektocht was wel heel mooi met van alles en nog wat behalve de dahlia.

1-vlcsnap-2014-09-02-17h28m38s94

Na de duik weer genieten van een bakje koffie met een stuk Brabantse broeder een lekkernij uit Oisterwijk.

Lia bedankt voor weer een fantastische duik.

Ik ben ongeveer 120 minuten onderwater geweest, ik ben rond 10:00 te water gegaan, de watertemperatuur was 17 graden, het zicht was goed tot heel goed, ik ben max 9,8 meter diep geweest.

1-vlcsnap-2014-09-02-17h30m08s230

3 reacties

 1. John, ik las jouw werkwijze vwb de bewerking in Picasa/Photoshop. In Picasa doe ik hetzelfde, maar wil de nebewerking met Lightroom doen. Kan jij me vertellen hoe ik LR, na “openen met” in Picasa, te voorschijn krijg.
  Ik heb alleen Paint en Photoviewer en heb verschillende mogelijkheden geprobeerd maar het lukt niet.
  Ik ben het trouwens helemaal met je eens da picasa heerlijk werkt als je de meer ingrijpende bewerkingen buiten beschouwing laat.
  Ik zie jouw reactie graag tegemoet.

  Mvg, leo

  REAGEREN
  • Hallo Leo, helaas moet ik je teleurstellen sinds kort een klein maandje geleden lukt het mij ook niet meer om vanuit Picasa JPG en RAW foto’s te openen in Photoshop Elelements wat er gebeurt of verandert is weet ik niet maar ik ben druk bezig met het zoeken van een oplossing zodra ik een oplossing heb laat ik je het zo mogelijk weten.

   Groeten John.

   REAGEREN
 2. Hallo Leo, waarschijnlijk is Google de eigenaar van Picasa de boosdoener, sinds kort hebben ze de stekker uit Picasa gehaald wat ik echt jammer vind.
  http://googlephotos.blogspot.nl/
  Je kan het nog wel gebuiken maar er is geen ondersteuning meer en word ook niet meer geupdated.
  Tegenwoordig moet je google photo gebruiken wat online is en ik vind het totaal ruk.
  Helaas heb ik geen goede oplossing voor het probleem want Picasa was gewoon de snelste als foto beheer programma.

  Groeten JOhn.

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief