Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

John Landa – Nog even terug om te filmen

Datum 11-05-2015
Locatie Bergse Diepsluis
 

Duik 718
Na koffie, koeken en heel veel kletsen met andere duikers gaan we nog een keer naar de sepia’s, we nemen een bekende van mij mee omdat hij de vorige duik geen sepia’s heeft gezien zodat hij nog een paar mooie foto’s kan schieten.
We gaan te water en als we richting de stokken gaan komen we ineens in een flinke stofwolk hier moeten volgens mij een paar duikers voorbij zijn gekomen, dat kan niet anders.
Na een tijdje komen we aan bij de rekjes en inmiddels zitter er al 7 sepia’s bij elkaar ik kan gelukkig nog een paar minuutjes filmen zonder stof.
Na een tijdje laten we de bekende zijn gang gaan en wij gaan nog even verder om te kijken of er op de ander stokken nog wat te zien is.
Als we daar aankomen vinden we ondanks het matige zicht toch wat rekjes met daarop wat eitjes van de sepia en na een tijdje vinden we een eenzaam vrouwtje die eitjes aan het afzetten is.
Genieten, genieten en nog eens genieten.
We hadden deze keer niet zoveel lucht omdat we tijdens de pauze lucht gedeeld hadden via een overvulslang dus het word een duikje van een kleine 50 minuten maar dat maakt niks uit het was weer optimaal genieten.
Lia bedankt voor de duik.
Ik ben 45 minuten onderwater geweest, ik ben rond 12:00 te water gegaan, de watertemperatuur was 14 graden, het zicht was matig, ik ben max. 7,5 meter diep geweest.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief