Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Jeroen Albrecht – Duikvakantie in de Rode Zee

Voor Duikreporter Jeroen heeft de coronacrisis ook een voordeel – eindelijk heeft hij tijd om de video van een week duiken in de Rode Zee te monteren. Duik onder in blauw water!

De Coronacrisis en lockdown heeft er toe geleid dat ik eens in mijn gemaakte filmbeelden ben ‘gedoken’ en geprobeerd heb een korte film te maken van een week duiken in de Rode Zee in 2018!

Normaliter kiezen wij, mijn vrouw Marlène en een goede duikvriend Jerry, jaarlijks rond januari/februari voor een weekje duiken ergens in Egypte aan de Rode Zee.

Helaas is het reizen op dit moment zo goed als niet mogelijk. Ik ben ervan overtuigd dat zodra het weer kan en mag, er vele duikers met mij zullen reizen naar mooie duikgebieden over de hele wereld.

Maar tot die tijd moet ik het doen met mijn gemaakte beelden zodat ik, en hopelijk jullie ook, weer even weg kunnen dromen onderwater.

Zo heeft ieder nadeel zijn voordeel 😉

Veel plezier met kijken! Groet, Jeroen Albrecht

GOPR4841-105706

4 reacties

 1. Wat heerlijk om te zien. En wat zullen we genieten als we weer mogen!!!

  REAGEREN
  • Dank voor je reactie, Marloes. Inderdaad 🥴🧐nog even geduld, zullen we maar zeggen ….😉👌

   REAGEREN
 2. Zo Jeroen,
  kwam pas deze video van je tegen.
  Eindelijk ’n lang gemonteerde versie van je gezien.Leuk gemonteerd en mooie beelden.
  Jammer dat je door omstandigheden niet met de club in september 2021 naar Egypte mee kan. Hopelijk binnenkort weer mogelijk .
  Groetjes,
  Cor van de Poll

  REAGEREN
 3. Hi Cor,
  Dank voor je reactie! Je kunt overigens alle filmpjes bekijken op mijn YouTube kanaal: https://youtube.com/user/jeralb569

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief