Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Jean-Claude Monachon naar Scuba Schools International

Scuba Schools International (SSI), de grootste organisatie van professionele duikcentra voor educatie en business support, is erg blij met de komst van Jean-Claude Monachon als de nieuwe Vice President of International Sales and Marketing.

In 1991 kwam Jean-Claude in dienst bij PADI Europe. Sinds die tijd is hij onafgebroken betrokken geweest bij elk aspect van het management van en de training voor duikcentra, resorts en duikprofessionals. Gezien zijn harde werk, toewijding en doorzettingsvermogen werd hij in 2001 CEO van PADI Europe. Zes jaar later kreeg hij de verantwoordelijkheid voor internationale business development en tot voor kort was hij bij PADI VP Sales & Marketing voor de regio EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). In die hoedanigheid hield hij zich voornamelijk bezig met de overname en het behoud van bedrijven, de bedrijfsidentiteit en merkbewustzijn.

Jean-Claude verzorgde ook presentaties tijdens talrijke seminars en symposia inzake business development. Met  zijn educatieve en bedrijfskundige achtergrond en de talen die hij beheerst, is Jean-Claude een aanwinst voor elke organisatie.

ssi

Jean-Claude is al op vele fronten binnen de duikbranche actief geweest – hij was manager van een duikcentrum en -resort, werkte voor fabrikanten en is bekend met alle facetten van duikopleidingen. Jaar na jaar is Jean-Claude een graag geziene spreker tijdens seminars over marketing, management, training en risicomanagement. Ook wordt hij regelmatig geciteerd in diverse duikbladen en -publicaties.

Na de vele jaren in dienst van PADI denkt Jean-Claude nog altijd dat veranderingen binnen de branche

duikwinkels en -resorts een boost kunnen geven. Hij gelooft stellig dat met het SSI Businessmodel – zwemmen, snorkelen, freediven en duiken – dat door ruim 50 plaatselijke SSI Service Centers en hun vestigingen wordt ondersteund, de service aan klanten kan worden verbeterd en de positie van SSI nog verder kan worden geconsolideerd.

“Wij zijn ontzettend blij dat Jean-Claude de gelederen van SSI wereldwijd komt versterken,” aldus directeur Gerald Skrobanek. “Jean-Claude zal een frisse wind doen waaien door onze organisatie. Wij kijken uit naar zijn aanpak van sales en marketing!”

Skrobanek vervolgt: “Het is buitengewoon inspirerend om te zien dat een expert de waarde van verandering inziet, niet alleen voor zijn persoonlijke groei, maar ook om de koers binnen de branche te bepalen!”

“Het is prettig om met mensen te werken die net zo bevlogen over duiken zijn als ik. Ik kan mijn geluk niet op,” aldus Jean-Claude Monachon, SSI Vice President of International Sales and Marketing.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief