Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker VirtualXpo / Nieuws

Je virtuele Duikvaker-experience gaat nog even door!

Zeker! Duikvaker VirtualXpo was al op 6 en 7 februari… maar nog steeds kun je terecht op het platform en de stands en presentaties van de vele exposanten bezoeken.

Dat is dan wel een voordeel van een virtuele duikbeurs. Geen face-to-face contact, maar alle informatie en presentaties zijn nog altijd te vinden op het platform van Duikvaker VirtualXpo. Tot 1 september blijft alles beschikbaar en kun je gratis op zoek naar informatie en de presentaties kijken. Een bron van informatie en vermaak!

Om maar een paar voorbeelden te noemen: kijk hoe Melvin en Bas op de stand van Ursuit op zoek gaan naar de koralen in Noorwegen, maak op de stand van Scubapro kennis met de man die zo veel producten van Scubapro ontwikkelde of luister naar Marco Borsato die bij Ocean Reef vragen van duikers beantwoordt. Schuif aan bij de Thematafels op de stand van DuikeninBeeld over tal van onderwerpen. Reis mee naar de vele reisbestemmingen op de stands van de reisbestemmingen en laat je enthousiast maken door de verhalen van de locals…

Je virtuele Duikvaker-experience gaat nog even door!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief