Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken / Duikreporter

Jan Plukkel – Z.E.E.P. zichtmeter vernield.

profielfotoDuikreporter : Jan Pukkel

Uit : Zwaag

Datum 24-11-2012

Locatie : Vinkeveen Zandeiland 4

Team Z.E.E.P. doet een oproep voor getuigen en vraagt iedereen om met z’n handen van de zichtmeter af te blijven.

Een aantal maanden geleden (ik dacht in juni) hebben wij (team Z.E.E.P.) een zichtmeter op de bus geplaatst. Dit hebben we gedaan zodat iedereen zichtmeting kan doen en daar door na verloop van tijd een goed beeld te krijgen over het zicht/waterkwaliteit van Vinkeveen. Nog niet zolang geleden heb ik hier ook nog een uitleg gegeven hoe de zichtmeter werkt. We kregen ook al regelmatig zichtmelding binnen van andere duikers buiten het Z.E.E.P. team waar we heel blij mee zijn.

Vandaag (24-11-2012) hebben we een duikje gemaakt met team Z.E.E.P. en zagen we dat de zichtmeter gesloopt was. Het bord was helemaal plat gebogen en dat is met zoveel kracht gedaan dat het metaal op de las gebroken is. Dit is dus niet gedaan door er op te leunen/steunen maar echt met heel veel kracht/moedwillig!! We hebben het bord met 2 man weer recht moeten buigen om het weer een beetje bruikbaar te maken. Wat is het toch weer jammer dat men altijd alles weer moet slopen…

Is er hier iemand is die toevallig iets gezien heeft van het moment van slopen? Als dat zo is zou je dat aan ons willen melden, je hoeft het niet in topic te doen het mag natuurlijk ook via de mail op: jan@zeep-vinkeveen.org of info@zeep-vinkeveen.orgAlvast bedankt namens alle leden van team Z.E.E.P.

Hier een foto van de zichtmeter in goede staat:

a45726a266

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief