Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Jackie Oomen – Duiken met sepia’s

Datum 25 mei 2013
Locatie Bergse Diepsluis

Sepiatijd! Jackie ging met filmcamera het water in en maakte deze impressie. Kijk mee!

Ik had gehoord dat er sepia’s waren, ik had ze nog niet gezien dit jaar en in de Bergse staan altijd veel stokkies, dus ik zal er wel een paar tegen komen dacht ik.

En inderdaad ik zag er wel 15 en ook parende sepia’s die ik aardig op beeld vastlegde. Ook dat ze de eieren afzetten op een stok.Ik maakte een topduik met goed zicht, ik was eerst links gegaan maar zag wat oude rekjes van vorig jaar, om niet te missen ben ik toch weer rechts gegaan voorbij het platform richting de witte streep op de kant, en inderdaad daar vond ik ze. Op de terugweg zag ik er ook nog een paar, de volgende keer maar mijn dubbel 12 mee denk ik?

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief