Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Leonor Nuhaan – Internationale Women`s Dive Day

Divemaster Leonor deed mee aan de Women’s Dive Day. Een dag duiken met de dames!

Dit jaar organiseerden wij met Duikcentrum KevMic-Diving voor het eerst een women`s dive day. De reden dat wij er aan mee wilde doen was simpel. Een keer de dames in het zonnetje zetten. En laten zien wat wij kunnen. De mannelijke duikers binnen onze club zijn heel galant en helpen met alles. Soms is het wel eens lekker om met de dames gewoon wat aan te klooien in het water, zonder reacties te ontvangen van de mannen..

   

Onze trip vond plaats naar en in Vinkeveen. Door technische problemen met de boot zijn we gaan duiken op zandeiland 4 ipv met de boot naar eiland 6 te varen. Geen verkeerde keus want er waren een aantal beginnende duiksters mee die zich hier vertrouwd voelde. Natuurlijk moesten de wipkippen uitgeprobeerd worden. Hilariteit alom. Na een mooi rondje om de botter op weg naar de bus. Nog even paaldansen aan een kale boom. Wat hadden we een lol!

Na een uur was de duik mooi geweest en gingen we naar boven.

Even afbouwen, haar kammen, make up check… Voor de gelegenheid hadden we een speciale zelf gemaakte stempel. Die ging in ieders logboek.De debriefing deden we onder het genot van een frisdrankje en een heerlijke bbq.

Een geslaagde dag met 7 dames en 2 heren, ( 1 om de boot te besturen en 1 voor de bbq.)

   

Dit bericht delen

2 reacties

  1. Dat ziet er tof uit! Is het volgend jaar weer? Mag iedereen mee doen, of moet je lid zijn?

    REAGEREN
  2. Ja, volgend jaar weer. Je kan gewoon mee. Als je onze Facebook pagina liked (Duikcentrum kevmic-diving) dan blijf je op de hoogte van deze activiteit 🙂

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *