Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Indonesië - algemeen

Informatieavond over duiken in Noord-Sulawesi bij Diving Holidays

Op woensdagavond 13 maart 2019 organiseert Diving Holidays in samenwerking met Pim van Schendel van Murex Resorts, Indonesië een informatieavond over de fantastische locaties in Noord-Sulawesi. 

Bangka

Kom ook naar deze infoavond over duiken in Noord-Sulawesi – Bunaken National Park, Bangka Island en Lembeh Strait – drie fantastische bestemmingen in Indonesië die je kan combineren in een Passport to Paradise. Tijdens de infoavond zal Pim van Schendel, manager van Murex Dive Resorts in Indonesië, zelf aanwezig zijn en vertellen over de 2 Murex resorts in Manado & Bangka en de voordelen van de Passport to Paradise-trip.
Het grootste voordeel? Je verliest geen kostbare duiktijd aan het reizen tussen de verschillende resorts omdat je onderweg duiken maakt op mooie, ongerepte locaties. Nog zo’n voordeel: geen duik is hetzelfde, de diversiteit van de duiklocaties is ongekend groot. Ook vertelt Pim je over Lembeh Resort en zal hij alles vertellen over het fantastische duiken in de Lembeh Strait, de speciale critters die je daar kan vinden en de exceptionele service & standaard die in het Lembeh Resort wordt aangeboden.

Nog nooit bij Murex Dive Resort, Bangka Island Resort of Lembeh Resort geweest?
Je bent van harte welkom op de informatieavond in Haarlem!

Waar en wanneer

Locatie: Diving Holidays kantoor te Haarlem
Tijd: 19.15 poort open en 19.30 aanvang
Geen kosten: gratis toegang en gratis parkeren
Let op! Graag registeren en vol=vol

Aanmelden en meer informatie via info@divingholidays.nl of 020-5218100 ovv naam, aantal personen, e-mailadres en telefoonnummer.

Lees hier alvast meer over deze toplocaties:
Murex Dive ResortBangka Island Resort en Lembeh Resort

www.divingholidays.nl

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief