Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Informatieavond Magic Resorts bij Diving Holidays

Op woensdag 20 januari organiseert duikreisorganisatie Diving Holidays in Amsterdam een infoavond over de Magic Resorts in de Filipijnen.

Magic Island en Magic Oceans Dive Resort van de Nederlandse Arie Hoogendoorn en Desirée Pullens hebben in korte tijd een goede reputatie opgebouwd. Hun kernwoorden zijn service, kleinschaligheid en geweldig duiken! Uiteraard zijn deze twee resorts perfect te combineren voor jouw duikreis. Laat je tijdens deze informatieavond informeren!

Heb je wel van Magic – Filipijnen gehoord? Maar nog nooit bezocht? Meld je dan nu aan voor de infoavond! VOL = VOL

Presentatie in Nederland op 20 januari om 19.30 uur in Amsterdam
Op woensdagavond 20 januari presenteren Arie en Desiree hun Magic resorts in Nederland. Uiteraard ondersteund met fantastisch foto- en videomateriaal. Ben je op zoek naar een fantastische duikvakantie in de Filipijnen, meld je dan nu aan! Duiken en ontspanning zijn belangrijk in deze idyllische resorts. Geniet tussen de duiken door van een drankje en laat je in het restaurant verwennen met verse ingrediënten.

DCIM102GOPRO

Bancaboot, Filipijnen

Duikseizoen
Het hele jaar kan er gedoken worden in de Filipijnen. Het beste seizoen om te reizen is van november tot en met mei. Magic Oceans heeft een prachtig huisrif en de koraalriffen zijn in uitstekende conditie, op sommige plekken heeft zelfs nog niemand gedoken!
Het huisrif bij Magic Island is een drop-off met een diepte van 5 – 55 meter en volledige begroeid met harde en zachte koralen. Om alle andere prachtige duikstekken te bezoeken zijn er een aantal bancaboten. Macro- en koraalliefhebbers zullen zich bij de Magic Resorts absoluut vermaken.

Meld je aan bij Diving Holidays
Je kunt je aanmelden via een e-mail naar info@divingholidays.nl of neem telefonisch contact op via 020-5218100. Meer informatie volgt na aanmelding op 15 januari. Graag bij aanmelding je contactgegevens, telefoonnummer en het aantal personen doorgeven.

Locatie: nnb (of bij Sloterdijk of de Westergasfabriek)

Deze avond wordt ondersteund door:
Cathay Pacific

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief