Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Huur eens een onderwatercamera voor je duikvakantie!

Dit jaar eens met een onderwatercamera of extra flitser aan de slag tijdens je duiken?  Weet je dat je bij Onderwaterhuis.NL kunt kiezen uit een heel scala aan onderwatercamera’s, flitsers en lampen om te huren? Gewoon om ze eens uit te proberen en lekker te fotograferen of filmen tijdens je duikvakantie.


Je kunt ervoor kiezen om de gehuurde onderwatercamera voor je vakantie thuisgestuurd te krijgen. Je kunt de set dan ook weer per post terugsturen na je vakantie. Lekker makkelijk.
Ophalen in de showroom in Oud Gastel kan natuurlijk ook. Dan krijg je er nog wat extra uitleg bij van de onderwaterfotografen van Onderwaterhuis. Zeker bij de wat uitgebreidere huursets is dat een aanrader.

Je kunt al een onderwatercamera huren voor 50 euro per week. Op iedere extra week krijg je 50% korting. Op tijd reserveren voor de drukke vakantieperioden is aan te raden.

Klik voor meer informatie over de verhuur door Onderwaterhuis.NL..

6 reacties

 1. Interessant. Moet je dat heel ver van te voren regelen?

  REAGEREN
 2. Het kan nog kort van te voren, maar dan heb je wellicht minder keuze.

  Met vriendelijke groet,
  Het team van Onderwaterhuis.nl

  REAGEREN
  • Dan ga ik mn vakantie plannen en ga ik reserveren. dank je wel.

   REAGEREN
 3. Ik heb nog nooit gefotografeerd onder water, maar het lijkt me wel leuk om ook onderwaterfoto’s te kunnen laten zien. Nu vertel ik altijd duikverhalen en zitten er boven water foto’s bij, beetje stom eigenlijk. Boven water fotografeer ik met een spiegelreflex, maar voor onder water lijkt me dat behoorlijk lastig, of is dat niet zo heel anders?
  Wat voor camera adviseren jullie iemand die wel kan fotograferen maar dit nog nooit onder water heeft gedaan?

  REAGEREN
 4. Beste Elly,

  Dan zou u eens kunnen kijken naar de Canon Powershot G7X mark II of een Olympus PEN E-PL7. Dit zijn beide camera’s die net als uw reflexcamera manueel instelbaar zijn maar tevens een stuk compacter en wat vriendelijker geprijsd zijn. 🙂

  Met vriendelijke groet,
  Het team van Onderwaterhuis.NL

  REAGEREN
 5. Welke camera raden jullie aan voor het snorkelen! Fotografeer normaliter met een Fujifilm systeemcamera X-T2.

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief