Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

John Landa – Hoe ik er uitzie zonder camera onder water

Geen onderwaterfoto’s deze keer bij het duikreport van John Landa, zijn camera is namelijk weg voor reparatie. En die mist hij enorm! Toch weet hij een bijzonder plaatje toe te voegen aan dit duikreport.


Datum:  5 en 8 september 2016
Duiklocatie: Den Osse Kerkweg

duikreport-call-to-action-350x85

Ik heb 2 duiken gemaakt de eerste met Lia wat een aardige duik was zonder camera en de 2e duik was met 2 collega’s die ook aardig was, maar man wat mis ik die camera onderwater.

Ik ben ongeveer 87 / 44 minuten totaal onderwater geweest, ik ben rond 10:00 / 18:00 te water gegaan, de watertemperatuur was 20 graden, het zicht matig redelijk tot goed, ik ben max. 18,4 / 7,4 meter diep geweest.

John_Landa_umishootP1070024-40676

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief