Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken / Freediving / Main slider - Snorkelen / Snorkelen

Zomeractie: #HappyFaces

Ook deze zomer gaan wij op zoek naar Happy Faces onder, in, op en langs het water. Doe mee, show je #HappyFaces en maak elke maand kans op een leuke prijs én de uiteindelijke publieksprijs.

Duiken is leuk, snorkelen is leuk en freediving is ook leuk! De #HappyFaces voor, tijdens en na een (snorkel)duik zeggen genoeg. Deze zomer gaan wij dan ook #HappyFaces verzamelen. Jouw Happy Face of die van je buddy(‘s) mag natuurlijk niet ontbreken.

Tot en met 30 september kun jij je #HappyFaces insturen. Elke maand verloten we onder de inzenders van die maand een cadeaubon van 50 euro van de Snorkel- en zwemshop. Aan het einde van de actie mag het publiek stemmen op de leukste #Happy Faces van de hele actie die door een jury op de shortlist zijn gezet – de winnaar ontvangt een Chromaluxe fotoprint van de winnende foto en een grote, handige Stahlsac nettas, en de nummer twee wint zo’n zelfde nettas, beschikbaar gesteld door Amilco Benelux.

Dit waren de twee winnende foto’s in 2023. Wil je alle inzendingen van 2023 nog eens zien? Klik hier. Om vrolijk van te worden! 

— #HappyFaces: Laat de wereld zien hoe leuk duiken, snorkelen en freediven is! —

Zo doe je mee!

Meedoen is simpel. Maak een foto van je eigen #HappyFace voor, tijdens of na de duik of van de #HappyFaces van je buddy, van jou en je buddy samen, van je hele duikgroep of… vul maar in! Het gaat dus om de gezichten en we moeten natuurlijk wel kunnen zien dat jullie duikers, snorkelaars of freedivers zijn. Het hoeft dus niet per se een onderwaterfoto te zijn, de foto mag ook boven water zijn gemaakt. Als we maar van de gezichten kunnen aflezen hoe leuk duiken, snorkelen of freediven is!

Je kunt de foto of foto’s van de #HappyFaces (maximaal 5 per maand) tot en met 30 september 2024 uploaden via het formulier hieronder. Vermeld daarbij:
– de naam van de fotograaf (jij of iemand anders)
– de namen van de persoon of personen op de foto
– en waar de foto is gemaakt.

Formaat? Liefst vierkant, maar ander formaat mag ook – minimaal 800px breed/hoog. En natuurlijk gaat het om de gezichten!

Wanneer je foto(‘s) instuurt voor deze actie, verklaar je dat zowel de fotograaf als de personen op de foto(‘s) (of hun ouders/verzorgers indien minderjarig) toestemming hebben gegeven voor het gebruik/publicatie van de foto(‘s) op DuikeninBeeld alsmede in andere (sociale) media.

In principe worden alle #HappyFaces in een speciale galerie op DuikeninBeeld gepubliceerd. Regelmatig zullen we een aantal ingezonden foto’s ook delen via onze socialemediakanalen.

De maandwinnaars worden rond de 10de van de volgende maand bekendgemaakt.
De publiekswinnaar wordt eind oktober bekendgemaakt. De data van de publieksstemming (op een shortlist van 15 foto’s, max. 2 per inzender) in oktober worden nog bekendgemaakt.

DuikeninBeeld behoudt zich het recht voor een foto of foto’s niet te publiceren.

Klik hier als het fomulier niet automatisch wordt geopend.

Nieuwsbrief