Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Instagram link in bio / Nieuws

#HappyFaces – Allemaal winnaars

Deze zomer gingen we op zoek naar #HappyFaces en we vonden er heel erg veel. Twee #Happy Faces krijgen de Soobluu reishanddoek.

Nooit eerderwas jureren zo moeilijk! Zo veel juryleden, zo veel favorieten… Want eigenlijk zijn alle #HappyFaces die deze zomer zijn ingestuurd, echte winnaars. De lachende gezichten laten stuk voor stuk zien dat duiken, snorkelen en freediven écht leuke activiteiten zijn. Of je het nu in eigen land doet of ver daarbuiten.

Maar we kunnen maar twee reishanddoeken van SooBluu weggeven… en dat betekent dat we ze verloten onder de favorieten van de zes juryleden.

Dé #HappyFaces van 2023 zijn:
Tiffany, die door inzender Ylva Bruggeman op de foto werd gezet, en
Ceriel (inzender) en Dylan Mertens op de foto van Nicole Schoonbroodt-Smeets.

De reishanddoeken van SooBluu gaan naar de inzenders van de twee foto’s. Gefeliciteerd!

De actie voor 2023 zit erop, maar ga nu maar vast #HappyFaces verzamelen voor de editie van 2024. Ook dan gaan we de wereld laten zien hoe leuk duiken, snorkelen en freediven is. Wordt vervolgd…

SooBluu reishanddoeken

SooBluu reishanddoeken mogen niet in je duiktas ontbreken. Niet alleen zijn ze lichtgewicht, sneldrogend en duurzaam, ze zijn ook nog eens onwijs leuk! En met de aankoop van een SooBluu handdoek steun je de zeeschildpad en zijn leefomgeving.Kijk maar eens op hun site!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief