Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Hans van de Hee – Tropisch zicht bij Zandeiland 4

Duikreporter Hans verbaast zich over het enorme zicht dat hij op een duik in de Vinkeveense Plassen had. Zijn beelden van de bus laten het zien.

Als ik naar dit filmpie uit de oude doos kijk, verbaas ik me altijd weer over het geweldige zicht.

Het was ergens in de winter van 2015 dat ik met Heidi een duik maakte bij Vinkeveen Zandeiland 4. Volgens Google is de lengte van een stadsbus, zoals in het filmpie, ongeveer 12 meter. Op gegeven moment kan je dus de hele bus zien liggen en dat betekent volgens mij dat er op dat ogenblik ruim 12 meter zicht was.

Thuisgekomen bleek dat ik het magentafilter voor de lens had want dat was ik zo gewend in de zomer. Dit bleek ivm de helderheid van het water overbodig en gelukkig kon ik de magenta zweem, met behulp van een filmbewerkingprogramma toch nog redelijk compenseren.

“Tropisch zicht” bij Zandeiland 4 en weer iets geleerd.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief