Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Haaiencollege in Blijdorp

In de Blijdorp College Tour staat aanstaande woensdag het project Save Our Sharks centraal. Georgina Wiersma vertelt je de ins & outs.

Doel van het project is de haaienpopulatie in de wateren rondom de eilanden Aruba, Curaçao, Bonaire, Saba, St. Eustatius en St. Maarten te beschermen. ‘Save our Sharks’ is een initiatief van de Dutch Caribbean Nature Alliance. Net als de Dutch Caribbean Nature Alliance vindt Blijdorp het belangrijk dat de haaien gerespecteerd en beschermd worden. De dieren zijn namelijk onmisbaar voor het ecosysteem in de oceaan, omdat ze het koraalrif gezond houden. Georgina Wiersma van ‘Save our Sharks’ vertelt over dit project. Ook kom je alles te weten over de haaien die zwemmen in onze Noordzee.

Blijdorp College Tour
Tijdens de Blijdorp College Tour praten verschillende experts van binnen en buiten Blijdorp je helemaal bij over een aantal boeiende en actuele onderwerpen.
Heb je prangende vragen over een van deze thema’s? Dat kan: na afloop van de college is hier ruim de gelegenheid voor. Alle colleges zijn gratis, maar om zeker te zijn van een plek raden we je aan om vooraf te reserveren.

Het college begint woensdag 21 oktober om 14 uur.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief