Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Reizen / Reportagewedstrijd

Gwenny Leurs wint Reportagewedstrijd

Duikvaker 2017 - Foto: Rutger Geerling

De winnaar van de Reportagewedstrijd is bekend. Het is Gwenny Leurs. Samen met haar partner Harold Ickenroth gaat zij naar Bonaire om een reportage te maken voor DuikeninBeeld.

Tweeënvijftig reportages werden er ingezonden voor de Reportagewedstrijd 2016, die gedurende het jaar 2016 liep. Reportages over een grote diversiteit aan onderwerpen. Op Duikvaker 2017 werd de winnaar bekendgemaakt op het Bonaire-plein: Gwenny Leurs! Zij won met haar reportage Onderwaterknuffelen bij een gevangenis.

Volgens juryvoorzitter Peter de Maagt zaten er tussen de inzendingen prachtige foto’s en parels van verhalen. Toch bleek het maken van een reportage geen gemakkelijke opgave: foto’s en verhaal moeten elkaar namelijk versterken. De uiteindelijke nummers één tot en met vijf zaten erg dicht bij elkaar. Gwenny Leurs werd unaniem door de jury verkozen tot winnaar.

Duikvaker 2017 - Foto: Rutger GeerlingDe eerste reactie van de winnares: een kreet van verbazing! De winst kwam voor haar als een complete verrassing.

Gwenny en partner Harold gaan in 2017 voor DuikeninBeeld naar Bonaire om een reportage te maken voor DuikeninBeeld. Zij zullen verblijven bij La Pura Vista en duiken bij Wanndive Bonaire. De tickets worden verzorgd door Bonaire Toeristenbureau en Avis sponsort een auto.

Wij feliciteren Gwenny en Harold en wensen hun veel plezier op Bonaire!

Wil je alle inzendingen voor de Reportagewedstrijd nog eens zien en lezen, klik dan hier.

Foto’s: Rutger Geerling

De Reportagewedstrijd is mede mogelijk gemaakt door:
la-pura-vista-banner                       bonaire-logo-400px

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief