Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Grote schoonmaak in Haarlemmermeerse Bosplas op 17 april – help je mee of raad je mee?

Op zondag 17 april organiseert Project Baseline Haarlemmermeer weer een grote schoonmaak van de Haarlemmermeerse Bosplas – voor duikers én niet-duikers. En iedereen die raadt hoeveel vuil er die dag wordt verzameld, maakt kans op een Dive & Dine!

Schoonmaakduik Haarlemmermeerse BosOp 17 april deelt het team van Project Baseline Haarlemmermeer zakken uit, zodat duikers en niet-duikers deze in een uur tijd kunnen vullen met zwerfafval. Dit keer is de oostelijke helft van de Haarlemmermeerse Bosplas aan de beurt, zowel onder water als de oevers. Iedereen kan hier dus bij meehelpen! Klik om je aan te melden!

Prijsvraag
Hoeveel kilo zwerfafval denk je dat er dit keer opgehaald wordt? De zakken met afval worden gewogen en het totaal wordt opgeteld. Wie het dichtst bij het werkelijke opgehaalde gewicht komt, wint een Dive & Dine arrangement voor twee personen op 23 april. Je maakt een tocht met de Nordic Sub door de plas en gaat aansluitend dineren bij Papa’s Beach House.
Je kunt je antwoord inzenden tot 17 april 2016 10:00 uur ’s ochtends. Aan het eind van de dag wordt de winnaar bekendgemaakt.

Foto: Cor Kuyvenhoven

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief