Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Dirk Van den Bergh – Goudzwaard is goud waard!

Er zijn van die duikplaatsen die je eigenlijk voor jezelf wilt houden. Maar je wilt iedereen ook laten zien hoe mooi het er is. Goudzwaard is zo’n plek voor Duikreporter Dirk.


Datum: 31 juli 2016
Duiklocatie: Goudzwaard

duikreport-call-to-action-350x85

2016-07-31 grondel-389252016-07-31 sepia-38925

Ik ben normaal een groot luchtverbruiker met een Surface Air Consumption tussen de 16 en de 22 l/min, maar vandaag was dat anders! SAC: 13,1! Kwam het door het rustige duiken met mijn topbuddy Yvette Gladiness (28e duik met haar), door de pracht onder water of omdat ik een kilootje lood minder bij had? De toekomst zal het uitwijzen, maar ik zette in elk geval een persoonlijk record met een duik van 1 uur 42 minuten!

Goudzwaard is zo wat op weg om één van mijn favoriete duikstekken in Zeeland te worden, maar blijf er weg hé mensen: er is weinig parkeergelegenheid, onverhard om je om te kleden, geen sanitaire voorzieningen, lang ondiep uitzwemmen en het kan er, niettegenstaande anders beweerd wordt, behoorlijk stromen. Het is geen stek om diep te duiken en in het ondiepe wordt je dan weer zeeziek … Zo, genoeg redenen dus om er niet naartoe te gaan, zodat ik steeds een parkeerplaatsje heb!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief