Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

GoodtoDive – oceaanvriendelijk je duikmaterialen schoonhouden

Hoe belangrijk het is om je materialen schoon te houden, hoeft niemand je te vertellen. Maar met GoodtoDive bescherm je niet alleen jezelf, maar ook de oceaan.

Is jouw duikuitrusting GoodToDive? Fourth Element en The Diver Medic hebben samen een desinfectie- en labelingsysteem ontwikkeld zodat je in een oogopslag ziet of de duikmaterialen schoon en klaar voor gebruik zijn.

In deze tijd is het belangrijker dan ooit dat duikers het vertrouwen hebben dat de materialen waarmee ze duiken, schoon zijn, zeker als het niet hun eigen uitrusting is. Met GoodtoDive blijft hun vertrouwen in de duikindustrie gewaarborgd. Alle duikopleidingsorganisaties hebben richtlijnen ontwikkeld om duikscholen, duikcentra en duikers te helpen het risico van besmetting zoveel mogelijk te beperken – en altijd staat daarin dat duikmaterialen grondig gereinigd moeten worden.

Veel schoonmaakmiddelen die op de markt zijn, bevatten stoffen die schadelijk zijn voor het onderwaterleven, en als er een ding is dat we niet willen, is dat het! GoodtoDive bevat oxiderende middelen die de materialen snel en effectief ontsmetten. Daarna kun je de oplossing met een gerust hart wegspoelen, want GoodtoDive tast de onderwaterwereld niet aan.

GoodtoDive wordt in poedervorm geleverd en kan zowel met zoet als zout water worden gebruikt voor het veilig desinfecteren van maskers, ademautomaten en trimjackets. Het wordt geleverd met papieren tape die je kunt aanbrengen op de materialen om de duiker te laten zien dat er een oceaanvriendelijk middel is gebruikt en de materialen GoodtoDive zijn.

Niet alleen handig voor jou als duiker, maar zeker voor duikscholen en duikcentra.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief