Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Blog / Foto en film

Giraffe in de Noordzee?

Een samenwerking tussen Cor Kuyvenhoven en Jeannette Oerlemans levert wel een heel bijzonder beeld op. Wist jij dat er giraffes in de Noordzee zitten?

Als onderwaterfotograaf is het ook zeker leuk om naar niet-onderwaterfotografen te kijken. Zo volg ik Jeannette Oerlemans al een paar jaar. Via Facebook kwamen we elkaar weer tegen. Met de gebruikelijke complimenten naar elkaar toe kon ik het niet laten om contact met haar op te nemen en te vragen of we samen niet iets konden doen. Zij had al vaker gezegd dat de achtergrondverlopen van de onderwaterfoto’s altijd zo mooi zijn. Met dat in mijn achterhoofd trok ik de stoute schoenen aan.

 

Giraffe in de Noordzee

“Natuurlijk” was haar antwoord en zo kwamen we terecht bij deze Noordzeefoto die zij met haar eigen stijl ging verbouwen. Tijdens de presentatie die ik bij Pacific Diving gaf heb ik de foto en het origineel laten zien. “Als je te diep duikt met het verkeerde gas kun je dit soort dingen zien,” vertelde ik. Je kunt je als duiker wel voorstellen hoe de reacties waren 🙂

Duik mee onder met onderwaterfotograaf Cor Kuyvenhoven en laat je betoveren door de wonderschone onderwaterwereld. Met ruim 20 jaar ervaring als fotograaf van de natuur in zee en meren is Cor Kuyvenhoven een begrip in de Nederlandse duikwereld en ver daarbuiten. Hij heeft inmiddels vele publicaties in gerenommeerde tijdschriften en kranten op zijn naam staan.

Links:

http://corkuyvenhoven.com

1 reactie

  1. Haha, geweldig!

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief