Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken

Get connected op Women’s Dive Day 2018!

Get connected! Dat is de kreet die we van de daken gaan schreeuwen op PADI Women’s Dive Day 2018, die DUIKTEAM NEDERWEERT samen met TODI  voor alle vrouwelijke duikers organiseert.

 

Duikteam Nederweert zoekt altijd graag de samenwerking op met mensen die onze passie delen en van mening zijn dat er op die manier leuke ‘CONNECTIES’ kunnen ontstaan. «Het lijkt ons dan ook ons enorm gaaf om dit met de PADI Women’s Dive Day 2018 ook te proberen!», aldus initiatiefnemers Saskia en Leon.

Hoe leuk is het om de hele wereld te laten zien dat vrouwen sterk staan in samenwerken en op deze dag met elkaar met een vrouwelijk tintje te genieten van onze sport tijdens deze dag met tal van interessante, coole dingen! Wat denk je van bijvoorbeeld:
– een fotoshoot onder water waarbij je met zelf meegebrachte kleding en spullen door een professionele fotograaf op de plaat wordt vastgelegd, of
– een workshop en lezing over onderwaterfotografie, of
– een kijkje achter de schermen van TODI en zo meer te weten te komen over alle soorten vissen die in het bassin rondzwemmen.

Daarnaast zijn de organisatoren van plan ook een freediving- en een Full Face Mask-workshop te verzorgen!

Uiteraard kunnen alle aangemelde dames twee uur lang duiken in het bassin – maximaal 10 meter diep, uitstekend zicht, heerlijke watertemperatuur en duizenden mooie vissen!!!

TODI zal tevens zorgdragen voor een heerlijke maaltijd, zodat de innerlijke mens ook goed wordt verwend! En als kers op de taart ook nog een heerlijk ijsje van de Beste ijssalon van Nederland 2018 – IJssalon Florence.

Hoe, wat en wanneer?

Wanneer? 21 juli 2018 – van 12:00 tot 18:00 uur
Waar? TODI in Beringen (B)
Kosten? Circa €40 pp (en voor nog eens €15 extra krijg je er ook nog een gaaf T-shirt bij)
Aanmelden? Vóór 1 juli via womensdiveday@icloud.com

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief