Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Geen Duikfestival in 2016

De NOB organiseert dit jaar geen Duikfestival. “Ondanks het groeiende succes krijgen we te weinig terug voor de tijd die we erin steken,” vertelt Arjan de Vries, directeur van de NOB.

“Het waren vier mooie edities waarin we zagen dat het Duikfestival groeide en bekender werd. De tijdsinvestering stond echter niet in verhouding tot wat het ons opleverde. Daarom hebben we besloten om onze prioriteiten ergens anders te leggen.”

Vernieuwde opleidingen
Doordat de NOB het Duikfestival dit jaar niet organiseert ontstaat meer ruimte voor andere projecten. Zo is de NOB in februari uitgebreid aanwezig op de Duikvaker én kan er meer energie worden gestoken in de doorontwikkeling van de opleidingen. “In 2017 worden onze duikopleidingen vernieuwd,” vertelt De Vries. “Een erg groot project; zo volgen bijvoorbeeld al onze instructeurs volgend jaar een workshop zodat zij gemakkelijk met het nieuwe lesmateriaal aan de slag kunnen. De organisatie van deze workshops is een fikse logistieke klus waar veel tijd in gaat zitten. Maar uiteindelijk levert het een prachtig resultaat op: moderne opleidingen waar verenigingen en duikers weer jaren mee vooruit kunnen.”

Foto: NOB

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief