Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws / Snorkelen

Ga mee op snorkelsafari én krijg korting op een (intro)duik!

Op zondag 17 juni organiseert De Witte Boulevard een snorkelsafari speciaal voor duikers én niet-duikers die met eigen ogen willen zien hoe mooi Zeeland onder water is! En ga je mee, dan krijg je ook nog eens 15 procent korting op je volgende duikbeleving! 

Foto: René Weterings

Op 17 juni kan je met De Witte Boulevard op snorkelsafari. En heb je de smaak te pakken, dan kan je deze zomer met 15 procent korting het Zeeuwse water ook duikend verkennen.

Proeven aan Zeeland onder water

Ben jij benieuwd wat er onder de Zeeuwse waterspiegel leeft? Kom het op zondag 17 juni ontdekken en doe een snorkelsafari met De Witte Boulevard. Het bekende duikcentrum in Renesse neemt je mee naar een stukje Zeeland waar je snorkelend kennis kunt maken met de bijzondere onderwaterwereld.

Duik je zelf al, dan is dit een leuke manier om je familie of vrienden te laten zien waarom jij altijd zo enthousiast over Zeeland vertelt. En heb je zelf nog nooit in Nederland of Zeeland gedoken, dan kan je kennismaken met de kleur en de pracht van de onderwaterwereld.

Speciale aanbieding

Heb je na deze snorkelsafari op 17 juni de smaak te pakken, dan heeft De Witte Boulevard een speciale aanbieding – je ontvangt na afloop een waardebon voor 15 procent korting op een duikervaring – een Try Scuba, een Open Water Diver-cursus of een begeleide duik in het waterrijke Zeeland.

Foto: René Weterings

De kosten van de snorkelsafari zijn 29,50 euro inclusief het gebruik van de benodigde snorkeluitrusting en pak. De waardebon, die je na afloop ontvangt, is geldig tot en met 31 augustus 2018 voor recreatieve duiken, -duikopleidingen en duikintro’s.

Meld je nu aan!

Benieuwd hoe leuk een snorkelsafari is? Lees het verhaal van René Weterings die met zijn dochter Isis meeging.

De Witte Boulevard organiseert de hele zomer duiksafari’s voor iedereen! Ook voor introduiken, duikopleidingen en begeleide duiken kan je bij het duikcentrum in Renesse terecht.

Klik voor meer info.

2 reacties

  1. wanneer is er weer een snorkelsafarie? graag data en tijd aub groeten astrid verloo

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief