Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

John Landa – Frikandellenduik 2016

Een duikreport van een niet-duiker? Dat kan! John Landa was deze keer alleen op de duikplaats aanwezig voor de beloofde frikandellen….


Datum:  16 oktober 2016
Duiklocatie: Stavenisse Oostnol

duikreport-call-to-action-350x85

5-PA160012-41769_John_Landa
Een keer per jaar hebben we een frikandellenduik, gewoon een mooie duik maken en daarna ongegeneerd lekkere broodjes frikandellen naar binnen werken.
Ik duik deze keer niet mee ik ben slechts op bezoek want als er wat te eten valt te halen ben ik er bij.
Ik parkeer de auto op de parkeerplaats en loop naar het uiteinde van het strekdammetje wat best wel een aardig eindje lopen is (bijna 500 meter) vanaf de parkeerplaats, als ik bij het strekdammetje ben komen de eerste al uit het water ik maak foto’s van de clubleden en wat ik hoor moet het een schitterende duikstek zijn zeker met het goed zicht nu.

8-PA160001-41769_John_Landa
Ik help nog wat clubleden omhoog bij de gladde dijk en als iedereen boven is loop ik nog even naar wat plassen die daar blijven staan als het water laag is, ik zie kleine grondeltjes zwemmen en zelfs een wierslakje op wat wier, zelfs als je niet duikt kun je schitterende dingen zien onderwater in de Oosterschelde.

7-PA160706-41769_John_Landa
Daarna aanvallen op de broodjes frikandel flink wat mayo en uitjes en even culinair genieten.
Het is reuze gezellig je praat met iedereen over alles en nog wat en de tijd is zo voorbij er word nog wat onderbroeken lol getrapt en we liggen werkelijk in een deuk.
De hond van een van de clubleden dient nog als model en ik ga op de grond liggen om deze teckel mooi op de foto te zetten en ineens ligt er een ander clublid voor mijn neus want die wil ook op de foto en hij ligt er ook net zo bij als de teckel.

1-PA160067-41769_John_Landa
Na al die gezellige onzin zit het er weer op een geslaagde clubduik is weer voorbij, heel misschien ga ik volgend jaar hier ook wel een duik maken maar ik ga eerst een flinke pin in de grond slaan boven aan de dijk waar je een touw aan vast kan maken want het is spekglad op de dijk.
Iedereen die bij de clubduik was bedankt voor een gezellige ochtend.

2-PA160066-41769_John_Landa

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief