Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Frank de Bruin – ging een dagje Duikvaker 2012

Dagje duikvaker lekker glibberen naar de beurs in Houten met -12 op de meter, bij aankomst al gelijk bekende tegen gekomen..

Datum: 4 februari 2012.

Locatie: Duikvaker, Houten

Dagje duikvaker lekker glibberen naar de beurs in Houten met -12 op de meter, bij aankomst al gelijk bekende tegen gekomen. Bij de ingang was het erg rustig dacht ben benieuwd hoe druk het gaat worden vandaag met dat weer. Een maal binnen was het toch al redelijk druk. Praatje hier en daar en steeds meer bekende tegengekomen. Even bij Onder waterhuis gekeken daar was lekker druk dus maar even veder gekeken bij andere beurs stands.
Rond 13uur toch maar even bij Rinie Luykx gaan kijken naar zijn presentatie over macro fotografie druk bezocht en erg leuk. Toen maar eens bij Duiken in beeld gaan kijken bij hun thema tafel, Cees de Toom was bezig over technisch duiken, erna kwam Karin Brussaard toen werd het heel erg druk bij de stand van Duiken in Beeld, Karin verteld uitgebreid over de Camera’s en over de standen van je flitsers en macro foto grafie en erna nog wat foto’s liet ze zien waar mee ze probeerde duidelijk te maken hoe je naar een onderwerp moet kijken over de beeld vulling en positie van de foto. Was erg leerzaam deze presentatie.
Erna nog wat nagepraat met mensen op hun stand tijdens een gezellige borrel, tijden de borrel kwamen er nog wat mensen op bezoek foto’s hebben jullie vast wel gezien, anders komen die vast nog wel online te staan. Was een gezellig dagje en veel mensen weer eens gesproken die je niet ieder weekend tegen kom in Zeeland aan de waterkant.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief