Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Fourth Element x Love The Oceans

Het is niet voor niets dat Fourth Element en Love The Oceans hun nieuwe samenwerking bekendmaken op Wereldoceanendag. Samen zullen zij zich inzetten om de bescherming van de oceanen weer een niveau hoger te tillen.

Fourth Element, in de duikwereld bekend om zijn duikmaterialen van hoge kwaliteit en Ocean Positive, en Love The Oceans, een non-profitorganisatie die zich inzet voor bescherming van de oceanen zullen zich gezamenlijk inzetten voor bescherming van de oceanen en voor duurzaamheid binnen de duikwereld.

Love The Oceans doet meer dan alleen de oceanen beschermen, de organisatie zet zich ook in voor gemeenschappen in Mozambique met als doel dat de lokale bevolking zich bewust worden van het belang van de oceanen. Vanuit dat bewustzijn zullen zij hun eigen omgeving beschermen.

Speciale aandacht is er voor de vrouwen. Het team wil juist ook vrouwen uit de lokale gemeenschappen stimuleren en supporten om deel te nemen aan onderzoeksprogramma’s. Zij krijgen de mogelijkheid om trainingen te volgen – ze kunnen zich ontwikkelen en stappen maken. Op deze manier wil Love The Oceans een nieuwe generatie van vrouwelijke wetenschappers en beschermers inspireren.

Love The Oceans zorgt voor de training van de enthousiaste deelnemers – vrouwen én mannen. Fourth Element zal de nieuwe oceanenbeschermers ondersteunen  op hun traject naar duiker en oceanenbeschermer. Het Britse bedrijf is van mening dat juist deze lokale ambassadeurs hun gemeenschappen bewust kunnen maken van het belang van de oceanen, duurzaamheid zullen bevorderen en anderen zullen inspireren om ook te kiezen voor de oceaan.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief