Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Fourth Element plant een boom bij elke online order

Dat Fourth Element zich hard maakt voor het milieu, is geen geheim. Het merk gaat nu nog een stap verder en plant een boom voor elke online order.

In april heeft Fourth Element een nieuw programma gelanceerd: ‘Plant for the Planet’.  De Britse fabrikant die wereldwijd actief is, wil de CO2-uitstoot als gevolg van zijn activiteiten compenseren door het aanplanten van bomen en herstel van de mangroven.

Fourth Element dat duurzaamheid en milieubescherming hoog in het vaandel heeft staan, is een samenwerking aangegaan met Ecologi, een toonaangevend platform dat zich inzet voor het klimaat. Het merk zal voor elke online order een boom planten. De samenwerking met Ecologi garandeert dat de aangeplante bomen en mangroven deel uitmaken van belangrijke en geverifieerde projecten voor herbebossing wereldwijd. Dit zal een positieve impact hebben op de lokale gemeenschappen en de biodiversiteit.

Bomen spelen een belangrijke rol als het gaat om de gezondheid van onze planeet. Ze nemen CO2 op, zorgen voor zuurstof en zijn onmisbaar voor de biodiversiteit. Mangroven in de kustzones, zijn op hun beurt cruciaal voor het beschermen van de oceanen en het temperen van de klimaatverandering. Ze nemen enorme hoeveelheden CO2 open vormen een leefgebied voor een scala aan zeeleven. Zowel bomen als mangroven worden bedreigd in hun voortbestaan.

Wie kiest voor Fourth Element, steunt het bedrijf in haar werk om het milieu te beschermen en een positieve verandering teweeg te brengen. ”

“Wij als bedrijf vinden het onze plicht om iets goeds te doen voor de planeet,” aldus Paul Strike, CEO van Fourth Element. “Door onze samenwerking met Ecologi en ons ‘Plant for the Planet’ programma zetten wij een stap om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en steunen wij het herstel van bossen en mangroven – dat is van het grootste belang voor onze oceanen en de planeet als geheel.”

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief