Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Fotojaaroverzicht 2021 – Tim Steenssens

December is de maand van de lijstjes… In het Fotojaaroverzicht 2021 laten wij het jaar zien door de ogen van 31 onderwaterfotografen – elke dag één. Vandaag de drie favorieten van Tim Steenssens.

Parende sepiola’s

Begin november ging ook ik op jacht in de Bergse Diepsluis naar een mooie foto van de jonge dwergpijlinktvissen. Helaas is me dat niet gelukt, maar ik kreeg een enorm mooie troostprijs die ik eigenlijk evenwaardig vind, zo niet beter…parende sepiola’s! Ik ben met een grote glimlach uit het water gekomen!

Do the boogie

In het voorjaar kenden we, wederom in de Bergse Diepsluis, de snotolf-gekte met massa’s foto’s op sociale media tot gevolg. Het zijn en blijven dan ook schitterende vissen. Na ontelbare shots vond ik deze er bovenuit steken.  Een leuke compositie, er zit beweging in het beeld, de twee ogen zijn zichtbaar en bovendien zit er een zonnetje in. De titel ‘Do the Boogie’ vind ik dan ook passend, omdat het lijkt alsof hij een dansje uitvoert. Zou hij een TikTok account hebben?

Salt pier

Het was even geleden, maar onlangs konden we toch nog eens in tropisch water duiken. Het was de eerst keer Bonaire. Wat een fantastisch eiland!

Het is een waar genot om met je pick-up langs de duikplekken te cruisen en te duiken waar je maar wil. Eén van de topduikstekken was bij Salt Pier. We zagen onder andere octopussen, tarpons en een hengelaarsvis. Onder de peilers was altijd wel wat te beleven.

31 fotografen werken mee aan het Fotojaaroverzicht 2021. Elke dag van december wordt er een fotograaf toegevoegd.
Wil je het complete overzicht tot nu toe zien?

Meer van Tim Steenssens op DuikeninBeeld 

Foto-album
Content

Wil jij ook je foto’s op DuikeninBeeld laten zien?

Dat kan! Open een album in de fotogalerie en je kunt het hele jaar door in een eigen album je foto’s met andere duikers en niet-duikers delen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief