Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Fotojaaroverzicht 2021 – Sandra Boerlage

December is de maand van de lijstjes… In het Fotojaaroverzicht 2021 laten wij het jaar zien door de ogen van 31 onderwaterfotografen – elke dag één. Vandaag de drie favorieten van Sandra Boerlage.

Zoetwaterslak

Mijn eerste foto voor het jaaroverzicht is deze zoetwaterslak. Echt een kunst om deze kleine beestjes goed op de foto te krijgen terwijl ze ook nog richting de lens kijken en dan ook nog eens niet helemaal verstopt zitten. Het heeft me dan ook aardig wat duiken gekost in Vinkeveen om deze afbeelding te krijgen.

Sepiola

Wat kan ik toch genieten van deze beestjes, ik zie ze niet heel vaak. En als ik ze zie lukt het me zelden om er een goede afbeelding van te maken. In november kreeg ik deze gelegenheid volop, doordat dit beestje zich op het gemak liet bekijken en fotograferen. Tijdens deze duik heb ik echt genoten van zijn bewegingen en wisseling van kleuren.

Pauwkokerworm

Door veel meer te duiken in Zeeland afgelopen jaar ontdekte ik steeds meer verschillende dingen en ben ik dan ook blij deze afbeelding vastgelegd te hebben. Een dankbaar object om goed mee te oefenen met je snoot, al moet je wel het geduld hebben tot hij zich weer openklapt. Kom je namelijk te dichtbij dan schiet de mooie bloem (pauwkokerworm) in zijn steeltje en laat hij zich niet meteen weer zien.

31 fotografen werken mee aan het Fotojaaroverzicht 2021. Elke dag van december wordt er een fotograaf toegevoegd.
Wil je het complete overzicht tot nu toe zien?

Meer van Sandra Boerlage op DuikeninBeeld 

Foto-album
Content

Wil jij ook je foto’s op DuikeninBeeld laten zien?

Dat kan! Open een album in de fotogalerie en je kunt het hele jaar door in een eigen album je foto’s met andere duikers en niet-duikers delen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief