Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Fotojaaroverzicht 2021 – Danny Van Belle

December is de maand van de lijstjes… In het Fotojaaroverzicht 2021 laten wij het jaar zien door de ogen van 31 onderwaterfotografen – elke dag één. Vandaag de drie favorieten van Danny Van Belle.

Tandbaarzen-heads-up

Vanwege covid is het duiken dit jaar redelijk beperkt. Het hoogtepunt voor mij was het toeleven naar het CMAS Wereldkampioenschap dat doorging in Porto Santo, Portugal. Voor een eerste keer ooit heb ik een echte oefenperiode ingelast om mijn fototoestel nog beter te leren kennen en nieuwe technieken uit te proberen. In de voorbereiding op het kampioenschap probeerde ik het een en ander uit … met als resultaat deze foto.

De Madeirense

De wrakken rond Porto Santo zijn heel mooi en het wrak  van de Madeirense is heel indrukwekkend. Samen met mijn model Thierry Martin hebben we er geoefend op breedhoekopnames. Met de duiker in beeld komt de grootte van het wrak nog beter in zicht.

Garnaal

De derde foto van het WK in Porto Santo is één van mijn effectieve competitiefoto’s. Ze zeggen steeds dat men zich moet stellen in het resultaat van de jury. Maar van deze foto had ik toch meer verwacht. Het blijft mijn favoriet voor 2021. Niet bijgesneden! Geen stof…
Op de WK shoot-out heb je maar één kans, één duik per duikstek, vier duiken, vier competitiecategorieën.

31 fotografen werken mee aan het Fotojaaroverzicht 2021. Elke dag van december wordt er een fotograaf toegevoegd.
Wil je het complete overzicht tot nu toe zien?

Meer van Danny Van Belle op DuikeninBeeld 

Foto-album

Wil jij ook je foto’s op DuikeninBeeld laten zien?

Dat kan! Open een album in de fotogalerie en je kunt het hele jaar door in een eigen album je foto’s met andere duikers en niet-duikers delen.

2 reacties

  1. Wow, schitterende serie!

    REAGEREN
  2. Thanks Mieke !

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief