Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Fotojaaroverzicht 2020 – Roel van der Mast

Het is de tijd van de lijstjes… Wij laten het bijzondere jaar 2020 zien door de ogen van 31 fotografen – elke dag één. Vandaag de drie favorieten van Roel van der Mast.

Hangcultuur Veerse Meer

Absoluut één van mijn favoriete spot is het bezoek aan een hangcultuur in het Veerse Meer. Op het moment dat het water kouder wordt en het zicht toeneemt is de hangcultuur de place to be. De kleur van de zomer blijft nog enkele maanden aanwezig en komt dan mooi uit. Het water van het meer heeft in mijn ogen zijn eigen typische kleur groen. De longlines zijn een prachtige invulling van de achtergrond op de foto. Pak je dan een object op de voorgrond en je foto is compleet.

Atlantische oceaan en juweelanemonen

Daar waar het water schoon en voedselrijk is kun je in de Atlantische oceaan juweelanemonen vinden. Vaak zitten ze er in grote getalen en in diverse kleuren. Bruin, blauw, paars, wit, rood, noem maar op. Maar er is één favoriet, de groengele. Zo fel en vrolijk! Daar word ik echt gelukkig van.

Liefde is…

Samen naar de zonsondergang kijken.

31 fotografen werken mee aan het Fotojaaroverzicht 2020.
Elke dag van december wordt er een fotograaf toegevoegd.

Wil je het complete overzicht tot nu toe zien?

Een eigen album in de fotogalerie?
Wil jij je foto’s ook laten zien op DuikeninBeeld? Open een album in de fotogalerie en je kunt het hele jaar door je foto’s met andere duikers en niet-duikers delen.

1 reactie

  1. Hoi Roel, mooi artikel over het Veerse meer,Zie je nog weleens een forelletje of ander visje? Met hartelijke groet van Peter en Margreet van Aalst uit Middelburg, we hebben in een ver verleden nog een Egyptereis gemaakt met jullie en Marian en haar man.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief