Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Bonaire - algemeen / Foto en film

Fotojaaroverzicht 2020 – Casper Douma

Het is de tijd van de lijstjes… Wij laten het bijzondere jaar 2020 zien door de ogen van 31 fotografen – elke dag één. Vandaag de drie favorieten van Casper Douma.

Spawning brokkelster

Een spawning brokkelster, erg bijzonder om te zien. Op een aantal vastgestelde dagen per jaar kan je dit aanschouwen op Bonaire. Voornamelijk in mei, september en oktober. Waar je ook kijkt, het krioelt van de brokkelsterren tijdens deze duiken.

Eitjes van een sergeant majoor

Dit zijn de eitjes van een sergeant majoor – deze zaten op het wrak van de Hilma Hooker. De nesten worden fel verdedigd door de ouders. Fantastisch om al dat leven al te zien in zulke minuscule eitjes.

Onderwaterlandschap

Dit is de onderwaternatuur van de driftduik van La Dania’s Leap naar Karpata. Waanzinnig mooi onderwaterleven zit in dit stuk van het Marine Park. In bijna alle gevallen word je vergezeld door schildpadden. Daarnaast is dit ook een hele rustige duikstek. Je moet een driftduik maken, aangezien je hier niet het water kan verlaten.

31 fotografen werken mee aan het Fotojaaroverzicht 2020.
Elke dag van december wordt er een fotograaf toegevoegd.

Wil je het complete overzicht tot nu toe zien?

Een eigen album in de fotogalerie?
Wil jij je foto’s ook laten zien op DuikeninBeeld? Open een album in de fotogalerie en je kunt het hele jaar door je foto’s met andere duikers en niet-duikers delen.

2 reacties

  1. Mooie reeks!

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief