Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Fotojaaroverzicht 2019 – Marco Reijnen

Het is de tijd van de lijstjes… Wij laten het jaar 2019 zien door de ogen van 31 fotografen – elke dag één. Vandaag de drie favorieten van Marco Reijnen.


Zeedonderpad op nest

2 januari 2019, Zeelandbrug:
Aan het einde van de eerste duik van het jaar vond ik deze zeedonderpad op zijn nest. Erg gemakkelijk zat deze heer niet… maar na een aantal pogingen lukte het me om deze foto te maken. Zowel de donderpad als het nestje heb ik met een enkele flitser, voorzien van snoot, belicht.


Zeepaardje

31 augustus 2019, Zoetersbout:
Met het doel een zeepaardje met groene achtergrond te fotograferen ben ik doelbewust naar een van de zeepaardjes bij Zoetersbout gegaan. Het vinden van het zeepaardje was geen probleem. Na erg lang wachten was het nam het een mooie positie in, waarbij ook het kopje mooi vrij kwam. Onder water was ik meteen al erg blij met deze foto: doel geslaagd!


Sepiola

22 oktober 2019, Bergse Diepsluis:
Dit najaar waren er erg veel waarnemingen van jonge pijlinktvissen en sepiola’s op duikstek Bergse Diepsluis. Ook het zicht was erg goed. Voor mij reden om een aantal duiken te maken met als doel een mooie foto van een sepiola en of pijlinktvis in het zwart te maken. Met de pijlinktvissen heb ik niet veel geluk gehad… maar met deze sepiola kon ik het goed vinden!

31 fotografen werken mee aan het Fotojaaroverzicht 2019.
Wil je het complete overzicht tot nu toe zien?

Een eigen album in de fotogalerie?
Wil jij je foto’s ook laten zien op DuikeninBeeld? Open een album in de fotogalerie en je kunt het hele jaar door je foto’s met andere duikers en niet-duikers delen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief