Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Fotojaaroverzicht 2019 – Marco Heesbeen

Het is de tijd van de lijstjes… Wij laten het jaar 2019 zien door de ogen van 31 fotografen – elke dag één. Vandaag de drie favorieten van Marco Heesbeen.


Hengelaarvis

Een gapende hengelaarvis stond al een tijdje op mijn wensenlijstje. Ik heb deze vissen al diverse keren gefotografeerd maar nu op Bonaire eindelijk gapend…en hoe!


WK-model

Deze foto is gemaakt tijdens het WK in Tenerife dit jaar. Ik vind de kleurencombinatie erg geslaagd. De rode zeeappel steekt lekker fel af tegen de diepblauwe achtergrond. Het zonnetje en de twee boten maken het plaatje helemaal compleet.


Vijlvis

Dit was mijn inzending in de categorie visportret voor het WK in Tenerife. Deze vis stond eigenlijk niet op het plan, maar dit kleurrijke exemplaar kwam spontaan voorbij zwemmen en viel op. Ik vind het een dynamische foto, beide ogen in beeld en een open bekje. De rustige achtergrond ondersteunt het plaatje. Fijne bijkomstigheid is dat de jury hem ook mooi vond!

31 fotografen werken mee aan het Fotojaaroverzicht 2019.
Wil je het complete overzicht tot nu toe zien?

Een eigen album in de fotogalerie?
Wil jij je foto’s ook laten zien op DuikeninBeeld? Open een album in de fotogalerie en je kunt het hele jaar door je foto’s met andere duikers en niet-duikers delen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief