Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Fotojaaroverzicht 2018 – Marco Heesbeen

Het is weer de tijd van de lijstjes… Wij laten het jaar 2018 zien door de ogen van 31 fotografen – elke dag één. Vandaag de drie favorieten van Marco Heesbeen.

«Dit jaar heb ik erg weinig duiken gemaakt. De meeste nog tijdens het ONK. Deze foto heb ik tijdens één van de wedstrijddagen gemaakt. Ik heb lang gezocht naar een zwarte grondel met een mooie donkere kleur en een fraaie tekening. Dit exemplaar voldeed volledig aan mijn wensen en de oester met de eitjes zorgde ook nog voor een prachtige omlijsting. Zonder twijfel mijn favoriete visportret van 2018.»

«Wederom een lange zoektocht. Na honderden mossels eindelijk een exemplaar gevonden met frisse kleuren en een prachtige tekening. Vervolgens met twee snoots tientallen foto’s gemaakt totdat de baard eindelijk oplichtte zoals ik het wilde.»

«In tegenstelling tot de andere twee foto’s was deze vrij snel gemaakt. Een mooie felgekleurde rode paardenanemoon gevonden die mooi contrasteert met het zonnetje in het groene water. Eenvoudig maar kleurrijk!»

31 fotografen werken mee aan het Fotojaaroverzicht 2018. Klik hier voor het complete overzicht tot nu toe!

Een eigen album in de fotogalerie?
Wil jij je foto’s ook laten zien op DuikeninBeeld? Open een album in de fotogalerie en je kunt het hele jaar door je foto’s met andere duikers en niet-duikers delen.

1 reactie

  1. Nooit geweten dat mossels zo mooi gekleurd zijn! Mooi.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief