Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

We hebben een tussenstand…

De online stemming voor de Dynamische fotowedstrijd/-expo van Duikvaker is in volle gang. We hebben een tussenstand voor je! Stemmen kan nog tot eind van de maand.

Deze tien foto’s (in willekeurige volgorde) voeren het klassement aan! En we kunnen zeggen: het aantal stemmen voor deze foto’s én ook foto’s die buiten de voorlopige top tien vallen, ligt héél dicht bij elkaar.

Stemmen!
Tot het einde van de maand kan er nog gestemd worden op alle 78 foto’s die meedoen voor de online publieksprijs.
Klik hier om naar de fotogalerie op de stempagina te gaan.
Je kunt stemmen op alle foto’s. Maar per foto één keer per IP-adres.*
Als je de stempagina opent, zie je miniaturen van de foto’s. Klik op een miniatuur om de foto in zijn geheel te openen en te stemmen. Je kunt vervolgens door de diavoorstelling heen lopen.

Wil je kans maken op de Cressi Palm Mesh Bag, deel de foto of foto’s vervolgens op Facebook en vermeld daarbij #dib2018.
Stemmen kan tot en met 28 februari 2018.

*Als je meerdere foto’s mooi vindt, kun je op meerdere foto’s stemmen. Maar… als bijvoorbeeld een huisgenoot of collega gebruikmaakt van internet via hetzelfde IP-adres en op dezelfde foto’s wil stemmen, dan lukt dat niet. In dat geval zou de tweede stemmer bijvoorbeeld via 3G of 4G op een mobiel apparaat kunnen stemmen. Deze IP-beperking is ter beveiliging tegen bots.

KLIK OM NAAR DE FOTO’S TE GAAN EN TE STEMMEN…

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief