Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Filmproject Groene Stad achter de duinen veilt foto – doe een bod!

Wil jij ook dat de natuurdocu ‘Groene stad achter de duinen’ er komt? Je kunt een steentje bijdragen en een bod op brengen op de onderwaterfoto die nu geveild wordt.

Met hart en ziel zet filmmaker Robert Hughan zich samen met het volledige team achter de docu zich in voor ‘Groene stad achter de duinen’. In de educatieve film in professioneel formaat staat de biodiversiteit in het “Nationaal Park Hollandse Duinen” centraal met als doel het bewustzijn van de Haagse natuur te vergroten en ook respect voor deze natuur te creëren. Door flora en fauna in beeld te brengen vanuit de beleving van plant en dier wordt de kijker, op een ongedwongen manier, bewuster van de natuur en wordt de betrokkenheid vergroot.

Maar zo’n film maak je niet zo maar! Daar is geld voor nodig en het volledige team van de natuurdocu samen met ambassadeurs Sjaak Bral, Caroline Walta en Ernst Raaphorst is druk met het werven van fondsen. Het goede nieuws? Ze zijn al een heel eind, maar er is nog iets meer nodig om dit geweldige project te realiseren. Alle kleine beetjes helpen!

Veiling

Zo heeft onderwaterfotografe Lia van Nieuwenhuizen haar foto die in april 2022 in de DuikeninBeeld foto-expo hing, gedoneerd aan het project. En die foto wordt nu geveild – de opbrengsten komen volledig ten goede aan ‘Groene stad achter de duinen’. Doe jij een bod op de Chromaluxe-print met een formaat van 50×68 cm? Het kan tot 1 maart.

Robert Hughan en Lia van Nieuwehuizen bij de gedoneerde foto, waar je op kunt bieden!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief