Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Filip Staes en Jo De Smedt uitgeroepen tot Belgische foto- en videokampioenen

Zojuist zijn in het NELOS Duikershuis in Mechelen de (Open) Belgische kampioenen Onderwaterfotografie en -videografie bekendgemaakt.

Foto: Filip Staes

Filip Staes is uitgeroepen tot de fotokampioen van België. Bij de Junioren werd de Nederlandse fotograaf Marco van Rijswijk de winnaar van de Open Belgische Kampioenschappen en werd Tom Van Hout uitgeroepen tot de beste Belgische onderwaterfotograaf.

In het onderdeel Onderwatervideografie ging de hoogtse prijs naar Jo De Smedt. Bij de Juniors won Paul Devriendt en bij de Starters Dirk Van den Bergh.

Wij feliciteren alle prijswinnaars. Vanaf morgen in de loop van de dag kun je op DuikeninBeeld de winnende beelden zien, ook die van de nummers twee en drie.

Dit bericht delen

Avatar
Redactie DuikeninBeeld

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv.

6 reacties

 1. Avatar

  Correctie: Dirk Van den Bergh, won niet bij de juniors, maar bij de starters … De juniors nemen deel aan de echte competitie, ik mocht een vrij filmpje indienen. Ook wel fier op hoor!

  REAGEREN
 2. Avatar

  Wat is het verschil tussen fotokampioen en beste onderwaterfotograaf???

  REAGEREN
 3. Avatar

  @Dirk: Excuus! We hebben het aangepast. Even goed gefeliciteerd!

  REAGEREN
 4. Avatar

  @Berthold, ‘fotokampioen’ is de overall winnaar van een categorie. ‘beste onderwaterfotograaf’ slaat in dit verband op de beste Belg (bij juniors was dit de 4e plaats overall, er stonden namelijk 3 Nederlanders voor hem). 😉

  REAGEREN
 5. Avatar

  @René, dank voor deze elucidatie, ik nu weer wat verwarring armer!

  REAGEREN
 6. Avatar

  @ René: Ik had nog een vraag: hoe groot is het deelnemersveld aan deze foto/videowedstrijd eigenlijk? Dat aantal deelnmers geeft een idee over competitiviteit en creativiteit. Toch? Dan in het voouit voor de helderdermaking.

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *