Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Blog / Duiken

Feeling good

De regen slaat tegen de ramen. Elke poging om de deur uit te stappen wordt ongenadigd afgestraft. En toch heb ik een ‘feel good’-gevoel.

Dit had het weekend moeten worden dat ik voor het eerst sinds heel lang weer eens op de Noordzee ga duiken. Lekker weg met de Wilhelmina en natuurlijk een hoop gezellige mensen. Maar nee, het weer gooit roet in het eten.

Toch blijft dat gevoel van ‘feeling good’ overheersen. Ik heb mijn weekend Noordzee namelijk toch gehad dankzij een snelle actie van Annet. Vorige week tijdens dat prachtige tropische weekend. Of ik geen zin heb om een week eerder te gaan, er zijn plekken over, het weekend gaat gegarandeerd door en het is stralend weer. En dat moeten we voor een week later allemaal nog maar afwachten…

Op vrijdagavond stappen we op in Harlingen. Het vakantiegevoel wordt flink aangewakkerd door de prachtige ondergaande zon. Op zaterdag en zondag duiken we op de Katowice, de E34-onderzeeër en twee onbekende wrakken. De zee houdt zich rustig, ik realiseer me maar al te goed dat dit ook anders kan zijn. We duiken, relaxen, kletsen, eten, zonnen en slapen. We wandelen bij een ondergaande zon over de Vliehors naar het Reddingshuisje, tegenwoordig een juttersmuseum. Ik bevind me in een prachtig stukje Nederland. Een minivakantie die op zondagavond weer voorbij is en waar ik nog drie dagen van kan ‘nagenieten’ vanwege de spierpijn (jaja, trainen…).

Gek hè, dat ik ondanks de kletterende regen toch zo’n goed gevoel heb vandaag….

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief