Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Februari is Duikreporter-maand

Ben je al Duikreporter of lijkt het je leuk het te worden? Februari is jouw maand. En je kunt ook nog eens een Olympus camera winnen!

Ben jij al Duikreporter? Heb jij het afgelopen jaar één keer, twee keer of tientallen keren een Duikreport geplaatst op DuikeninBeeld?
Of misschien ben je nog geen Duikreporter, maar lijkt het je leuk om een keer een Duikreport te plaatsen? Een tekstje, een verhaal, een foto of veel foto’s (boven of onder water), een filmpje of een combinatie daarvan, dat is een Duikreport. Iedereen kan het plaatsen en zo zijn belevenissen delen met andere duikers en niet-duikers.

olympus-tough-tg-320-largeWin een Olympus camera met je Duikreport!
Iedereen kan meedoen aan de speciale Duikreporter-wedstrijd. De opdracht is simpel: plaats in de maand februari 2014 een duikreport: tekst, foto’s, een filmpje of een combi daarvan! Het onderwerp is vrij, zolang de rode draad maar duiken is. Actueel of een duik, vakantie, evenement van iets langer geleden, het kan en mag allemaal! Je kunt met één Duikreport meedoen. Natuurlijk kun je meerdere Duikreports plaatsen in februari, alleen dan vragen we je om ons eind februari te laten weten met welke je aan de wedstrijd meedoet.

De winnaar krijgt de super robuuste Olympus camera – de Tough TG-320 is een echte alleskunner. Waterdicht tot 3 meter, schokbestendig en een beetje kou gaat deze camera ook niet uit de weg. Gemaakt om goed werk te leveren wanneer de omstandigheden verre van ideaal zijn. Kortom een prima maatje om als Duikreporter altijd bij de hand te hebben. Met de 14 megapixel sensor schiet je de fraaiste reportagefoto’s en verrijk je jouw verhaal met flitsende HD-video. Kortom, een gebruiksvriendelijke en compacte camera om altijd bij de hand te hebben!

Hoe doe je mee?
Plaats uiterlijk op 28 februari 2014 je Duikreport via de uploadmodule op DuikeninBeeld. Alle Duikreports (mits deze voldoen aan de voorwaarden) worden geplaatst en dingen mee naar de prijs, de Olympus Touch TG-320. Een jury bepaalt de winnaar – deze ontvangt in de tweede helft van maart bericht.

Meer dan 100 Duikreporters

De rubriek Duikreporter bestaat inmiddels twee jaar. Ruim 100 Duikreporters plaatsten al hun verhalen, foto’s en/of filmpjes… uit alle delen van de wereld. Duikreporter laat je de onderwaterwereld door de ogen van de duiker zien.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief