Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Bonaire - algemeen

Exclusieve aanbieding: Bonaire met Diving Holidays!

Zin om nog lekker op duikvakantie te gaan naar een toegankelijke bestemming? Wat dacht je van Bonaire!?! Diving Holidays heeft een exclusieve aanbieding voor haar reizigers naar Tropical Inn Resort.

Als je je reis voor 15 december boekt, ontvang je 10% korting op je verblijf tussen 1 december en 31 januari 2021. Nog zin om in die periode lekker de zon op te zoeken en tropische duiken te maken? Laat het Patricia of Irene weten of boek snel online!

Tropical Inn Bonaire is een kleinschalig resort en duikcentrum op Bonaire en wordt gerund door een familie. Gerd, Sylvia en Prisca staan graag voor je klaar. Ze hebben in totaal 12 kamers met een prachtige veranda. Er zijn 6 appartementen en 6 hotelkamers. Deze bevinden zich allemaal in een weelderige groene tuin met een zwembad en ligbedden. Het duikcentrum is op het terrein gelegen en je kunt direct na je ontbijt met je eigen huurauto op pad naar de vele duikstekken op Bonaire. Tropical Inn biedt een persoonlijke service en de eigenaren halen je daarom zelf op van de luchthaven en zorgen ervoor dat alles perfect gepland is.

Alle info over deze reis naar Bonaire

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief