Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Exclusief bij Diving World: De Malediven voor no nonsens prijzen!

Afgelopen september gingen er weer DUIKEN lezersreizen naar de Malediven! Ook dit jaar was het weer een groot succes en zijn de deelnemers prachtige ervaringen rijker. Wat kwamen er veel fantastische beelden en verhalen langs! Zo heeft de laatste deelnemer eindelijk zijn eerste manta encounter gehad! Hoe te gek is dat?!

Wil jij de manta ook van jouw bucketlijst strepen? Stap aan boord van één van de Emperor Maldives liveaboards en geniet van de welbekende Emperor-service en maak prachtige duiken! Wie weet spot jij ook manta’s op een cleaning station, baby sharks tijdens je veiligheidsstop, gracieuze eagleray’s, nieuwsgierige stingrays, scholen kleurrijke vis, rifhaaien en nog véél meer!

Bij Diving World boek je een complete liveaboard vakantie naar de Malediven al vanaf € 1675,- per persoon inclusief retourvluchten én bagage! Prijzen zijn altijd inclusief gratis nitrox en álle taxen/fees/toeslagen – dus géén verassingen ter plaatse! En dat alles geboekt onder de garantie van het ANVR, SGR & het Calamiteitenfonds. Waar wacht je nog op!?

Klik hier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief