Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

5 bestemmingen die je niet wilt missen op Duikvaker!

Het is al weer bijna zover, Duikvaker! De beurs waar je inspiratie kan opdoen voor zowel duikequipment als duikreizen! Dit jaar staat duikreisbureau EWDR weer in Hal 2, pal naast Lucas Divestore en tegenover DuikeninBeeld. Ze zijn gewoon niet te missen. En net als vorig jaar hebben ze weer duikspecialisten aanwezig in hun stand om jou alles te vertellen over toffe duikbestemmingen.

Komodo met Divine Diving

Hou jij van mantaroggen en prachtig gekleurd koraal? Dan is Komodo een ideale duikstek voor jou! Tijdens een duik op Manta point moet je niet verbaasd zijn als je zomaar meer dan 10 manta’s tegenkomt. Ze zijn er zelfs met een zwarte buik. Bijzonder! De duikschool Divine Diving met Nederlandse eigenaresse staat in het Reiscafé van Eigen Wijze. Stap vooral op hen af om hun alles te vragen over deze bijzondere bestemming. Ze hebben zowel dagtrips als korte liveaboardvakanties. In beide gevallen is het mogelijk om aansluitend na het duiken met de duikboot naar de Komodoveranen te varen op het eiland Rinca. Dit is één van de drie hoofdeilanden in het Komodo NP – en het is gewoon open hoor!

Kaapverdië met Dive Tribe & Blue Eden

Slecht 7 uurtjes vliegen vanaf Amsterdam vind je, aan de westkust van Afrika, Kaapverdië! Kaapverdië bestaat uit verschillende eilanden waar je mooi kan duiken. Vooral Sao Vicente en Sao Antao zijn topduikeilanden. Zowel het team van Dive Tribe, gevestigd op Sao Vicente, als het team van Blue Eden, gevestigd op Sao Antao, zijn aanwezig in het reiscafé van EWDR om je van alle relevante informatie te voorzien. Vraag maar raak!

NIEUW! Lady – M de nieuwe live-aboard van Blue Ocean

Een prachtige live-aboardboot die zo’n 20 jaar geleden voor het eerst te water ging in de Rode Zee en die in 2011 geparkeerd werd in Sharm El Sheikh voor 8 jaar! Vervolgens is de Lady M in 2018 helemaal opgeknapt door Blue Ocean, inclusief een gloednieuw interieur. De boot is echt om door een ringetje te halen. Er zijn in total 12 cabines, dus niet te druk. Het schip vaart verschillende routes. Nieuwsgierig geraakt? Kom langs op de EWDR stand, daar vertellen ze je alles over dit mooie schip!

Tasik Divers – Indonesië

Wil je op verschillende plekken in Indonesië duiken? Maak dan vooral kennis met Tasik Divers! Ze zijn actief op Bali, Komodo, Manado (Bunaken), Lembeh en Derawan. Op het YouTubekanaal van EWDR kan je een behoorlijke indruk opdoen van hen. Want Wendy & Justin gingen met hen duiken in Derawan en Soraya en Jeffry op Bali.

Pilli Pipa – Kenia

Als vanouds is ook Harm van het Pilli Pipa Fire Fly Ocean Camp weer van de partij! En hij komt met nieuwtjes! Er staan een aantal toffe veranderingen en toevoegingen op de planning voor zijn bijzondere accomodatie in Kenia. Heb jij wel eens aan Kenia gedacht voor een duikvakantie? Onze vloggers, Soraya en Jeffry, zijn net terug uit Kenia en naast verschillende YouTube filmpjes schreven ze ook dit verslag over hun tijd in Kenia bij Harm.

BONUS: EWDR Ambassadeur Dutch Mermaid

Rianne, oftewel de Dutch Mermaid, reist voor EWDR de hele wereld rond om de vetste nieuwe duikbestemmingen te (her)ontdekken. In 2019 ging ze voor EWDR naar Papua Nieuw Guinea, de Solomon eilanden én Sint Maarten/Saba/St.Kitts. Het hele Duikvaker weekend is ze in de buurt van onze stand om uit eigen ervaring alles te vertellen over de reizen die ze gemaakt heeft. Spreek haar dus gerust aan! Is ze niet te vinden in de stand van EWDR? Dan is ze waarschijnlijk in de stand van DuikeninBeeld om haar kennis en ervaring met onderwatervideografie én publishing te delen!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief