Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Reizen

De wereld kleurt weer iets groener en geler…

Europa wordt bijna dagelijks weer een stukje groener en geler. En dat betekent dat er steeds meer mogelijkheden zijn voor een heerlijke zomervakantie op ons eigen continent – en in de Caraïben.

Laat je inspireren en adviseren!

Natuurlijk! Corona is niet weg, nog niet iedereen is ingeënt en het blijft oppassen. Maar elke dag dat de wereld een klein stukje verder opengaat, maakt ons blij. En de reisorganisaties natuurlijk ook – na ruim een jaar kunnen zij je weer helpen om een fantastische vakantie te boeken. Heb jij al een kijkje genomen op de websites van onze partners Dive and Travel, Diving Holidays en Diving World.  Niet alleen voor reizen binnen Europa en de Nederlandse Caribische eilanden kun je terecht bij hen, ook voor je inspiratie voor iets later in het jaar.

Tenerife. Foto: René Weterings.

Up-to-date

Het blijft belangrijk om vooraf goed te checken wat wel kan en wat niet kan. De kleurcodes van het Ministerie van Buitenlandse Zaken geven aan wat de status van een land of soms zelfs een regio is. En ben je op reis, dan is de 24/7 BZ Reis-app je leidraad – daar vind je altijd de actuele informatie, waar in de wereld je ook bent!

Ierland. Foto: Jan Blanken.

Europese inspiratie

Inspiratie vind je op DuikeninBeeld! Heb je onze Europa-pagina al eens bekeken? Je vindt er informatie en tips, verhalen en duikreports, foto’s en films van de meest uiteenlopende bestemmingen. Wel eens gedacht aan Lanzarote of La Palma? Of kies je voor rust (of feesten) op Ibiza? De Italiaanse eilanden zijn ook geweldig voor een duik- of familievakantie – dit jaar eens naar Elba? Of ben je meer van de ouzo en kun je niet wachten om naar Griekenland te gaan?
Scuben in een Oostenrijkse rivier is ook geweldig, of misschien staat duiken in de Zwitserse rivieren wel op je bucketlist! Ook wel eens gedacht aan Ierland? Er is zo veel te verkennen in Europa!

Nederlandse Caraïben

Toch iets tropischer deze zomer? Dan zijn de Nederlands Caribische eilanden jouw bestemming.  Kijk maar eens op onze bestemmingspagina’s Bonaire, Curaçao, Aruba en de algemene pagina voor de Caraïben.

Foto: Sander van der Heijden.

Duikvakantie in Nederland

Ook Nederland is een optie voor een duikvakantie! We hebben tips voor je.
En kijk ook de video’s van onze Duikreporter Wendy Versluis die in 2020 een fantastische vakantie in Nederland had, of het verhaal van Duikreporter Patrick Kranenbroek over zijn kampeervakantie in Zeeland.

FIJNE ZOMER!

Deel je verhaal of foto's!

Ga je op vakantie! Deel je duikverhalen en -foto’s met ons! Een leuke herinnering aan je vakantie en misschien wel een grote inspiratie voor anderen. Iedereen, ook jij, kan een duikreport plaatsen met een verhaal, foto’s en/of filmpje. En wil je foto’s delen, dan is de DuikeninBeeld-fotogalerie dé plek. Wij kijken er al naar uit.

Dreischor. Foto: René Weterings.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief