Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Esther Franken – Duik met de Rotterdamse Duikfederatie

Datum 2 juni 2013
Locatie ’t Koepeltje

Op zondag 2 juni jl. was het dan zover! De Rotterdamse Duikfederatie (RDF) heeft haar eerste gezamenlijke evenement georganiseerd.

DSC06072__800x600_De RDF is ontstaan op initiatief van Rotterdam Sportsupport en bestaat uit een samenwerkingsverband tussen de Rotterdamse NOB duikverenigingen: DV Rijnmond, ROV, Fire Divers, Aqua Viva, DV Rotterdam en owsv De Grot.

IMAG0676__800x600_Nadat er al over en weer deelgenomen was aan specialties zoals als digitale onderwaterfotografie, Nitrox basis, droogpakduiken en er ook instructeurs uitgewisseld worden, is er op 2 juni jl. een heus buitenwaterevenement georganiseerd. Circa 60 mensen, duikers en familieleden, waren aanwezig bij duikstek ’t Koepeltje voor een duik in de Grevelingen. Sommigen waren hier al goed bekend, voor anderen was het de eerste kennismaking met het Zeeuwse onderwaterleven. Naast het duiken was er voor de jeugd een buitenwatersnorkeltocht. Ook zij hebben volop genoten en hebben onder andere kreeften en botervisjes in het echt kunnen bewonderen.

IMAG0675__800x600_Tussen de middag kon een ieder genieten van een goed verzorgde barbecue, inclusief meester-kok. Hierbij deed ook de zon zijn uiterste best. Na de barbecue werd door een aantal leden nog een tweede duik gemaakt en anderen genoten nog na of gingen huiswaarts. Al met al was het een geslaagde dag en de plannen voor de volgende duikdag zijn al in de maak!

 

DSC06057__800x600_IMAG0677__800x600_

 

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief