Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Erik de Boer- Een proefduik in de Boschmolenplas

Fotograaf Erik de Boer duikt al jaren heel regelmatig in de Boschmolenplas. Maar nu schrijft hij een duikreport over een proefduik in deze plas. Hoe dat kan? Je leest het hier!


Datum: maart 2016
Duiklocatie: Bosmolenplas

duikreport-call-to-action-350x85

Op zondag 26 maart vindt het Open Limburgs Kampioenschap Onderwaterfotografie plaats.
Dit gebeurt in de Boschmolenplas waar van alles te zien en te fotograferen is.

Een van de deelnemers van de wedstrijd vroeg of het mogelijk was om daar eens te duiken, zodat hij alvast een beetje bekend was met deze zoeterwater plas.
Natuurlijk kon dat, zelf was ik de gids voor deze duik. We gingen op zoek naar de Poseidon, een wrakje wat er al een hele tijd lag.
Ik fotografeer zelf meestal onderwaterleven, dus duik ik niet zo vaak naar de wrakjes. De Poseidon hebben we deze duik dus helaas niet gevonden. Wel een aantal van de andere objecten die onder water geplaatst zijn en zeer geschikt zijn voor groothoekopnames.
Er ligt bijvoorbeeld een roeibootje, de robot duiker, de bomen, de buizen en de stapel reefballs. Met deze objecten hebben we gelukkig ook voldoende kunnen oefenen.

Je kunt je nog inschrijven voor de wedstrijd op 26 maart aanstaande!
Alle informatie over deze dag vind je op de pagina van Aquashot Limburg.

Ben je nog niet bekend in de Boschmolenplas? Als je het op tijd aangeeft, proberen wij een buddy voor je te regelen die hier wel bekend is. Dat maakt het misschien makkelijker om de onderwerpen te vinden!  Mail hiervoor naar aquashotlimburg@xs4all.nl.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief