Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Eigen baas in een duik- en zwemwinkel?

Gezocht! Een ondernemer voor een zwem- & duikwinkel in Zwembad Merwestein in Nieuwegein. Iets voor jou? Of weet je iemand?

Duikhuis_nieuw
In het midden van het land ligt het sport- & evenementencomplex Merwestein – www.merwestein.nl. Het gebouw omvat 3 zwembaden, 1 buitenbad, 3 sportzalen, brasserie H2O, Nederlands grootste dojo en fitnesscentrum De Mix. In de entreehal van Merwestein is de zwem- & duikwinkel het Duikhuis gevestigd. Behalve een winkel is het Duikhuis ook een duikschool met Zwembad IJsselmonde (Rotterdam) en het Sloterparkbad (Amsterdam) als andere locaties om les te geven.

Voor de winkel zijn we op zoek naar een ondernemer die de winkelactiviteiten wil overnemen. 

Deze duik- en zwemwinkel is in 2014 gestart en is jaarlijks met 50% gegroeid. De winkel is in 2014 nieuw gebouwd en het interieur van de winkel laat zich het beste kenmerken met een ‘beach house’ stijl. Naast veel displayruimte kent de etalages, die aan het plein grenzen. Voor de bezoekers van de winkel is het fijn vertoeven bij de loungemuziek en de instelbare verlichting. Ieder jaar bezoeken ongeveer 500.000 mensen het sport- & evenementencomplex, waarvan de helft komt voor de zwembaden die in de laatste drie jaar zijn gemoderniseerd en sindsdien een groeiend aantal bezoekers trekt. 

Voor 2017 hebben de toekomstplannen een andere wending gekregen waardoor de winkelactiviteiten niet meer passen bij de huidige onderneming en we op zoek zijn naar een ondernemer, die de winkel wil overnemen. Voorwaarden zijn te bespreken en afhankelijk van de ondernemersplannen. 

Je kan per mail contact opnemen met de eigenaar Eric Schunselaar, e-mail walvis@hetduikhuis.nl. Wanneer je liever belt, is hij bereikbaar op 0614.438.40
9.

Dit bericht delen

Het Duikhuis

In Holland staat een Duikhuis! Met locaties in Amsterdam, Rotterdam en Nieuwegein is het gemakkelijk om de wereld onder water te ontdekken. Stap binnen bij het Duikhuis en maak je wereld 2x zo groot!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *