Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Blog / Reizen

Effe checken!

Je hebt duikgebieden die meer dan andere in trek zijn bij duikers. Er zijn ook waar fotograferende en filmende duikers het extra goed naar hun zin hebben. Waarom eigenlijk? Wat is er nu zo leuk aan juist die gebieden? Het is tijd om dit zelf effe te gaan checken!

Korte broek, shirtje, camera, duikspullen mee en gaan! We worden door de tijdmachine 6 uren vooruit gezet in de tijd. Het is even vliegen, een flinke zit. Een vlucht met Singapore Airlines en Silk Air met een prima service en een grote glimlach. De extra duikbagage die geboekt is maakt het een geruststellende en comfortabele vlucht. Je zult je afvragen: “Waar gaat dit onderzoek zich plaatsvinden?” We hebben koers gezet in de richting van Azië en zijn in Manado aangekomen. De komende tijd zijn wij hier op onderzoeksmissie. Wij willen weten waarom gebieden als Bunaken, Bangka en Lembeh het zo goed doen.

manado_airportVeel Indonesische eilanden zijn erg in trek bij duiktoeristen. Wij focussen onze missie op deze drie gebieden, die alle op de eilandengroep Noord-Sulawesi liggen. Lekker dicht bij elkaar en we verwachten voldoende afwisseling. Op zoek naar het kleine spul en genieten van de grote overzichten. Tenminste, als we al die verhalen mogen geloven. We gaan het ontdekken. We zijn op een bijzondere missie…

We houden je in een reeks blogs op de hoogte. Wij zijn  ook benieuwd wat deze gebieden voor jou zo bijzonder heeft gemaakt? Wat moeten we zeker niet missen? Wat kan jij iedereen aanraden en welke beleving zou jij nog wel eens over willen doen?

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief